Thuisbatterij

Integreer je zonnepanelen met een geavanceerde thuisbatterij

Maak uw installatie compleet met een batterij

Offerte aanvragen
RTBF interviewt een klant van EmaxSolar
RTBF interviewde een klant van EmaxSolar om inzicht te krijgen in zijn ervaring met de installatie van zonnepanelen en een batterij. Ze bespraken ook de waarde van premies en groencertificaten.
Kom meer te weten
rtbf
Thuisbatterij
Wij gebruiken alleen de beste merken tegen de beste prijs:
Huawei BYD
rtbf
EmaxSolar, uw vertrouwde installateur van zonnepanelen en accu's, vertelt u graag meer over de voordelen van een thuisbatterij en hoe deze uw zonne-energiesysteem kan aanvullen. Laten we eens kijken naar drie belangrijke componenten waarom u zou moeten kiezen voor een thuisbatterij:
consult
Grotere besparingen en energieonafhankelijkheid.
Door een thuisbatterij toe te voegen, kun je overtollige zonne-energie opslaan voor gebruik tijdens uren met weinig zonlicht of 's nachts. Dit maximaliseert het eigen verbruik, verlaagt je energierekeningen nog verder en vergroot je energieonafhankelijkheid. In plaats van overtollige zonne-energie overdag tegen een lage prijs te verkopen en het 's nachts weer te kopen tegen een 4 tot 5 keer hogere elektriciteitsprijs, zal uw rendement op uw investering in zonnepanelensystemen veel hoger zijn. Een thuisbatterij levert ook betrouwbare stroom tijdens stroomonderbrekingen, waardoor bedrijven ononderbroken kunnen werken en huiseigenaren over essentiële apparaten kunnen beschikken.
Milieu-impact en netondersteuning.
Door zonnepanelen te combineren met een thuisbatterij wordt de uitstoot van broeikasgassen verder teruggedrongen doordat overtollige zonne-energie wordt opgeslagen in plaats van geïnjecteerd in het elektriciteitsnet. Bovendien kan een thuisbatterij in sommige regio's deelnemen aan vraagresponsprogramma's of netwerkdiensten leveren, wat mogelijk inkomsten oplevert en de stabiliteit van het elektriciteitsnet ondersteunt.
install
inspect
Het EmaxSolar Voordeel
EmaxSolar biedt een uitgebreid assortiment thuisaccu's van toonaangevende fabrikanten en zorgt voor een naadloze integratie met je zonne-installatie. Ons team van experts begeleidt je door het hele proces, van het beoordelen van je energiebehoeften tot het selecteren van de juiste thuisbatterij. Met onze toewijding aan klanttevredenheid kun je erop vertrouwen dat EmaxSolar een hoogwaardige batterijopslagoplossing op maat van jouw behoeften biedt.
Investeren in een thuisbatterij met EmaxSolar is een slimme keuze om de voordelen van je zonne-installatie te maximaliseren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw zonne-ervaring te verbeteren en het volledige potentieel van zonne-energie te ontsluiten.
Samen duurzame
energie creëren