Thuisbatterij

Integreer je zonnepanelen met een geavanceerde thuisbatterij

Maak uw installatie compleet met een batterij

Offerte aanvragen
EmaxSolar, uw vertrouwde installateur van zonnepanelen en accu's, is hier om u wegwijs te maken in de voordelen van een thuisaccu en hoe deze uw zonne-energiesysteem kan aanvullen. Dit is hoe een accusysteem u kan helpen:
Verhoogde Zelfverbruik: Door zelf opgewekte groene energie op te slaan, kunnen huiseigenaren hun zelfverbruikspercentage verhogen tot wel 65%. Dit verhoogde zelfverbruik leidt tot een grotere efficiëntie van zonnepanelen, wat uiteindelijk resulteert in lagere maandelijkse elektriciteitsrekeningen.
Besparingen op Netwerkkosten: Het gebruik van opgeslagen energie uit een thuisbatterij betekent minder afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, wat leidt tot besparingen op netwerkkosten. Deze verminderde afhankelijkheid van het netwerk draagt bij aan kostenbesparingen op elektriciteitsrekeningen.
Verbeterde Onafhankelijkheid: Thuisbatterijen stellen huiseigenaren in staat om hun onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet te vergroten. Door energie op te slaan, hebben huiseigenaren een backupbron direct beschikbaar, wat gemoedsrust biedt tijdens netwerkstoringen of noodsituaties.
Geoptimaliseerde Interactie: Intelligente batterijsystemen zorgen voor een naadloze interactie tussen zonnepanelen en thuisbatterijen. Door voortdurende optimalisatie balanceren deze systemen de opslag van zelf opgewekte elektriciteit, nettoverbruik en batterijgebruik, waardoor de efficiëntie wordt gemaximaliseerd en verspilling wordt geminimaliseerd.
Maximalisatie van Zonne-energie: Zonder een thuisbatterij wordt overtollige energie die door zonnepanelen wordt geproduceerd doorgaans teruggevoerd naar het net. Met een opslagbatterij op zijn plaats kan deze surplus energie echter worden opgeslagen voor later gebruik, waardoor verspilling wordt voorkomen en ervoor wordt gezorgd dat de overdag gegenereerde energie 's avonds of tijdens piekuren kan worden gebruikt.
Wij gebruiken alleen de beste merken tegen de beste prijs:
consult
Huawei
Huawei thuisbatterij - jouw ticket naar duurzame energievrijheid en uitzonderlijke prestaties. Met formaten variërend van 5 kWh tot 25 kWh, verandert het Huawei-batterijsysteem het spel in het gebruik van groene energie.
Flexibele uitbreiding:
Met elk module individueel geoptimaliseerd, kun je oude en nieuwe batterijpakketten mixen en matchen, wat zorgt voor maximale efficiëntie. Breid je energieopslag uit zonder prestaties te verliezen - het is moeiteloos en flexibel.
Top-notch veiligheid:
Veiligheid staat voorop bij Huawei. Van cel- tot structurele niveaus zorgt hun 4-laags beschermingssysteem voor jouw gemoedsrust. Met 16 stabiele LFP-cellen en 8 sensoren die elk energiepakket beheren, garandeert Huawei een nauwkeurig beheer van de veiligheid, waardoor de beveiliging met 4X wordt verbeterd.
Duurzaam ontwerp:
Gebouwd om bestand te zijn tegen de elementen, zorgt de hoogwaardige, hoge smeltpuntkast met IP66-beoordeling voor duurzaamheid en structurele integriteit. Installeer het zonder zorgen in je huis en geniet van zorgeloze energieopslag.
BYD
BYD-batterijsystemen - uw oplossing voor betrouwbare, schaalbare en veilige energieopslag.
Flexibele configuratie:
BYD biedt twee belangrijke opties - de Battery-Box Premium HVS en de Battery-Box Premium HVM. Het HVS-systeem biedt een bruikbare capaciteit van 5,1 tot 12,8 kWh, terwijl het HVM-systeem een capaciteit biedt van 8,1 tot 21,7 kWh. Bovendien kunt u eenvoudig de capaciteit vergroten door later modules of parallelle stapels toe te voegen.
Veiligheid en efficiëntie:
De Battery-Box voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en is erkend voor zijn efficiëntie. Bij onafhankelijke inspecties wordt het gerangschikt als de batterij met de hoogste efficiëntie op de markt, wat zowel betrouwbaarheid als prestaties garandeert.
Veelzijdige toepassingen:
Van eengezinswoningen tot commerciële installaties, de Battery-Box is aanpasbaar aan elke toepassing. Installateurs kunnen werken met een gemeenschappelijk bouwblok en het aanpassen aan de behoeften van hun klanten. Bovendien kunt u klein beginnen en op elk moment tijdens de levensduur van het product capaciteit toevoegen.
install
inspect
SolarEdge-batterijen - uw slimme oplossing voor efficiënte energieopslag en betrouwbare noodstroomvoorziening.
Efficiënte energieopslag:
De DC-gekoppelde batterijen van SolarEdge slaan efficiënt overtollige zonne-energie op, waardoor uw huis van stroom wordt voorzien, zelfs wanneer de tarieven hoog zijn of 's nachts. Met een efficiëntie van maximaal 94,5% kunt u rekenen op consistente prestaties.
Directe PV-opslag:
Dankzij de DC-koppeltechnologie van SolarEdge wordt overtollige PV-energie direct in de batterij opgeslagen, waardoor uw investering in zonne-energie wordt gemaximaliseerd en de afhankelijkheid van het net wordt verminderd.
Eenvoudige installatie:
Met flexibele installatieopties voor wand- of vloermontage, binnen- of buitenplaatsing, passen SolarEdge-batterijen bij uw ruimte en voorkeuren. Het gestroomlijnde bestelproces en de plug & play-installatie, ondersteund door draadloze communicatie en snelle ingebruikname, zorgen voor een probleemloze installatie.
Pylon Tech Batterijen - jouw betrouwbare energieopslagoplossing met gebruiksvriendelijke functies en bewezen prestaties.
Betrouwbare prestaties:
Ervaar betrouwbare prestaties met Pylon Tech batterijen, met een ontladingsdiepte van 95% (DOD) en een bewezen staat van dienst van 10 jaar technische uitmuntendheid.
Installatie binnen of buiten:
Of je nu een binnen- of buiteninstallatie verkiest, Pylon Tech batterijen zijn geschikt voor beide omgevingen en bieden flexibiliteit in plaatsing.
Beveiligd door zelfontwikkelde cellen, modules en BMS:
Met zelfontwikkelde cellen, modules en Battery Management System (BMS) zorgt Pylon Tech voor de beveiliging en betrouwbaarheid van hun batterijen.
install
Investeren in een thuisbatterij met EmaxSolar is een slimme keuze om de voordelen van je zonne-installatie te maximaliseren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw zonne-ervaring te verbeteren en het volledige potentieel van zonne-energie te ontsluiten.

Offerte aanvragen

Luisteren naar onze klanten
Samen duurzame
energie creëren