Laadstations van EmaxSolar

Laad moeiteloos op met onze snelle en handige laadstations

Rij vol vertrouwen naar een groenere toekomst

Offerte aanvragen
EmaxSolar brengt je het beste op het gebied van elektrisch voertuig opladen met topmerken zoals Huawei, Wallbox en Smappee. Ervaar snelle oplaadtechnologie, slimme connectiviteit en duurzame mobiliteit, allemaal ondersteund door het vertrouwde innovatieve karakter van deze toonaangevende oplossingen. Thuis opladen biedt een kosteneffectieve en betrouwbare oplossing, waarbij gebruik wordt gemaakt van mogelijke besparingen door middel van zonnepanelen, de waarde van het vastgoed verhoogt, en zorgt voor een constante stroombron voor uw elektrische voertuig. Dit maakt het een aantrekkelijke en zorgeloze keuze in vergelijking met publieke oplaadpunten.
consult
Huawei
Veilig en Betrouwbaar:
Huawei laadstations geven prioriteit aan jouw veiligheid en die van jouw eigendom. Uitgerust met meerdere temperatuursensoren voorkomen deze stations oververhitting, waardoor een veilig laadproces wordt gegarandeerd. De CATII-geclassificeerde bliksembeveiliging beschermt tegen elektrische pieken, terwijl de IK10-geclassificeerde behuizing robuuste bescherming biedt tegen impact. Met Type A+DC 6mA stroomlekbeveiliging tilt Huawei veiligheid naar een hoger niveau.
Stijlvol Design:
Mix technologie naadloos met stijl. Huawei laadstations pronken met een tech-savvy, stijlvol en gebruiksvriendelijk ontwerp. De 50-graden inbreng- en verwijderingshoek verbetert de toegankelijkheid, en het ergonomische ontwerp van de laadconnector zorgt voor een comfortabele grip bij elke interactie.
Efficiënt en Intelligent Opladen:
Huawei brengt efficiëntie en intelligentie naar voren in jouw oplaadervaring. Geniet van PV-voorkeurslaadmodi, dynamische aanpassingen van laadvermogen en flexibele authenticatieopties. Ontgrendel een nieuw tijdperk van slim opladen met Huawei, zodat jouw elektrische voertuig efficiënt en intelligent wordt opgeladen.
Wallbox
Compatibel met alle elektrische voertuigen:
Omarm universele compatibiliteit met Wallbox-laadstations. Ontworpen om elk elektrisch voertuig op de markt te ondersteunen, zorgt Wallbox ervoor dat je naadloos je EV kunt opladen, ongeacht het merk of model.
Binnen en buiten:
Ontworpen voor duurzaamheid, pronken Wallbox-laadstations met een NEMA-type 4-classificatie, wat water- en stofbestendigheid betekent. Deze veelzijdigheid stelt je in staat om met vertrouwen Wallbox-laadstations zowel binnen als buiten te installeren en te gebruiken, aangepast aan jouw unieke levensstijl en oplaadvoorkeuren.
Flexibele kabellengte:
Verkrijg de vrijheid om je elektrische voertuig te positioneren waar je maar wilt. Wallbox-laadstations zijn uitgerust met een kabel van 25 voet, wat maximale flexibiliteit biedt voor plaatsing en ervoor zorgt dat je EV altijd binnen bereik is van een betrouwbare oplaadbron.
install
inspect
Smappee
Veilig Opladen:
Laad veilig met Smappee's dynamische belastingbalancering, geschikt voor zowel wisselstroom- als gelijkstroomlading. Deze innovatieve functie breidt uw laadservices uit en kan uw inkomsten potentieel verhogen.
Efficiënt Ontwerp:
De gestroomlijnde en minimalistische laadstations van Smappee passen in elke omgeving. Met verschillende configuraties zijn het niet zomaar opladers – het zijn verklaringen van ontwerp en functionaliteit.
Slim Laadbeheer:
Beheer moeiteloos uw laadinfrastructuur met het platform van Smappee. Krijg een duidelijk overzicht, afstandsbediening en geïntegreerde betalingsoplossingen, waardoor uw ervaring met het opladen van elektrische voertuigen (EV's) wordt gerevolutioneerd. Kies Smappee voor veiligheid, efficiëntie en intelligent opladen.
EmaxSolar is uw educatieve poort naar duurzaamheid, waar cijfers het verhaal vertellen van efficiënte energieoplossingen. Investeer vandaag nog in de toekomst door onze producten te kiezen, gesteund door wetenschap en innovatie, en zie uw huis of bedrijf transformeren in een milieuvriendelijk toevluchtsoord.

Offerte aanvragen

Luisteren naar onze klanten
Samen duurzame
energie creëren