Zonnepanelen voor woningen

Maak uw huis milieuvriendelijk en energiezuinig met zonnepanelen - Benut de kracht van de zon en geniet van lagere energierekeningen, verminderde ecologische voetafdruk en verhoogde waarde van uw woning.

Uw zonnepaneel systeem in
4 weken
Offerte aanvragen

Zijn de elektriciteitsrekeningen te hoog?

Rust jezelf uit met zonne-energie!

Luisteren naar onze klanten
Onze klanten leggen uit hoe een zonne-installatie met EmaxSolar hen geld bespaarde en gemoedsrust gaf
Dankzij een eenvoudig en ongecompliceerd proces brengen we geweldige klantervaringen en maken we u het leven gemakkelijk. Laten we de stappen doorlopen:
consult
Eerste consult en beoordeling
Deel uw contactgegevens of probeer onze gratis tool: Vul ons snelle formulier in met uw adres, telefoonnummer en e-mail. U kunt ook onze gebruiksvriendelijke tool gebruiken om een zonnepanelensysteem te ontwerpen dat aan uw behoeften voldoet, de prijs te schatten en meer te weten te komen over de technologieën die u kiest.
Plan een technisch bezoek: Na ontvangst van uw contactgegevens of ontwerp nemen onze experts contact met u op om een afspraak te maken voor een bezoek om verder te luisteren naar uw huidige en toekomstige verwachtingen en om de technische aspecten van de installatie te beoordelen. We evalueren de staat en de structuur van uw dak en houden daarbij rekening met zowel de technische efficiëntie als de esthetische aantrekkingskracht van uw huis.
Aanbod en installatie
Bekijk ons aanbod: Wij sturen u na het bezoek een gedetailleerde offerte met de specificaties van uw systeem en de investeringskosten en -voordelen.
Teken het contract en betaal de aanbetaling: Als u tevreden bent met de offerte, ondertekent u het contract en stuurt u ons uw aanbetaling. Wij plannen dan de installatiedatum.
install
inspect
Ondersteuning na installatie
Installeer en stel de app in: Ons team installeert uw zonne- of accusysteem en helpt u bij het instellen van de app van het omvormermerk, zoals Huawei, Solis, Goodwe, Growatt om de prestaties van uw systeem te controleren.
Certificeer uw installatie: Wij regelen een technische controle met een gecertificeerde onafhankelijke partij zoals ACEG, Vinçotte, BTV om uw installatie te certificeren, zodat deze aan alle noodzakelijke normen voldoet.
Registratie bij de netwerkbeheerder: U moet uw systeem registreren bij uw distributienetbeheerder. Onze klantendienst zal u begeleiden bij de registratie bij Fluvius, Sibelga, ORES of REZA.
Als u in aanmerking komt voor een subsidie, begeleidt EmaxSolar u bij de aanvraagprocedure. Als u in aanmerking komt voor een subsidie, begeleidt EmaxSolar u bij de aanvraagprocedure.
Met EmaxSolar krijgt u diensten van hoge kwaliteit, stressvrije en lonende zonne-energie en/of batterij installatie ervaringen. We zijn gemotiveerd om u te helpen de kracht van schone en gratis energie van uw dak te benutten, terwijl u de energieprestaties, waarde en schoonheid van uw huis verbetert. Aarzel niet om contact op te nemen met ons team bij vragen of problemen tijdens het proces.

Offerte aanvragen

Luisteren naar onze klanten
Samen duurzame
energie creëren