Terugkeer op de ervaring van Stergios, woonachtig in Woluwe

  Familie deelt ervaring met zonnepanelen - EmaxSolar
  "Ik zet mijn geld liever op mijn dak dan op mijn bankrekening"
  Vraag en antwoord met Stergios
  Waarom heb je ervoor gekozen om zonnepanelen op je dak te plaatsen?
  Voor ons was het een voor de hand liggende keuze, wij zijn een gezin van 5 personen en zijn vaak thuis. Omdat we huurders zijn, kunnen we geen werk doen om de isolatie te verbeteren en onze rekeningen te verlagen.

  Dit zonnepanelenproject is voor ons een investering op lange termijn, we zetten ons geld liever op ons dak dan op de bank. Aangezien we de zonnepanelen vrij eenvoudig en tegen lage kosten door hetzelfde bedrijf kunnen verplaatsen naar een ander dak, zullen we daar altijd van kunnen profiteren.
  expertise image
  expertise image
  Dus u besloot uit financiële zorgen te investeren in zonnepanelen?
  Dit is een van de redenen waarom we het proces hebben doorlopen, aangezien we onlangs de stijging van de elektriciteitsprijzen en de nog steeds betaalbare prijzen van panelen hebben gezien. We hebben echter onlangs, in een ecologisch belang, onze levensstijl veranderd, we hebben ons voertuig met een hoog verbruik vervangen door een kleinere elektrische auto. Met de installatie van zonnepanelen kunnen we ook, met de toevoeging van een batterij, ons voertuig opladen en zelfvoorzienend worden.
  Wat heeft u overtuigd om met EmaxSolar samen te werken?
  Ik heb verschillende offertes aangevraagd bij verschillende bedrijven die aanwezig zijn op de Belgische markt, zodat ik de verschillende aanbiedingen kon vergelijken. Het eerste wat me opviel was de reactiviteit van het team, ik ontving het aanbod binnen twee dagen na mijn verzoek en we spraken dezelfde week een technisch gesprek af met een expert. Ik had de kans om Imad bij mij thuis te ontmoeten. Hij nam echt de tijd om alle aspecten van mijn installatie uit te leggen en deed direct een simulatie van mijn return on investment.

  Daarnaast belooft EmaxSolar de installatie binnen 6 weken na ondertekening van de offerte af te ronden, wat gezien de stand van de zonnepanelenmarkt een echt pluspunt is.
  expertise image
  Plaats
  Woluwe Saint-Pierre
  customers.consumption
  6,600 kWh
  Aantal panelen
  20
  Type panelen
  Hyundai Full Black 400W
  Batterij capaciteit
  10 kWh
  baterij type
  Huawei Luna 2000
  customers.invsestment
  18 669€ TTC
  Groencertificaat
  17 933€
  Besparingen over 25 jaar
  79 357€
  Rendement op investering
  6 jaar

  Offerte aanvragen

  Luisteren naar onze klanten
  Samen duurzame
  energie creëren