Hoe valt de stijgende populariteit van

  Hoe valt de stijgende populariteit van zonnepanelen te verklaren?

  Vivacite praat met Marion; Marketing en Communicatie Manager bij EmaxSolar over de zonne-energiemarkt.

  Vivacite radio koos voor een interview met Marion Puissant, om haar luisteraars te informeren over de recente stijging van de populariteit van zonnepanelen in België. Een journalist ging naar de kantoren van EmaxSolar om hun Marketing Manager persoonlijk te ontmoeten. Marion gaf antwoord op de vragen die u waarschijnlijk stelt.
  Wat kunnen we leren van deze uitwisseling?
  Wat we uit dit interview hebben geleerd is dat dit het het juiste moment is om zonnepanelen aan te schaffen omdat, zoals Marion uitlegt, de elektriciteitsprijzen zijn in België de afgelopen maanden aanzienlijk gestegen. Anderzijds worden zonnepanelen steeds rendabeler en betrouwbaarder, en de overheid biedt subsidies aan, afhankelijk van de regio waarin u woont.
  Hoe berekent u de kosten van uw installatie?
  De kosten van de installatie van zonnepanelen hangen af van verschillende factoren; Allereerst de regio waarin u in België woont. Dan andere meer persoonlijke factoren zoals de hoogte van uw huis, de oppervlakte van uw dak en uw en uw jaarlijks verbruik beïnvloeden de prijs van uw investering. Via de website van EmaxSolar kunnen klanten een prijssimulatie maken en een gratis en krijg een gratis aanbod met een gedetailleerd rendement op de investering. investering. Het bijzondere van EmaxSolar is het feit dat dat het verschillende huishoudens in dezelfde buurt de mogelijkheid biedt om een en zo geld besparen op de installatie. Bij EmaxSolar, de prijzen liggen rond de 1.100 euro/KWh voor energieproductie in België, de jaarlijkse vraag van een gemiddeld huishouden is ongeveer 4000kwh, wat vertegenwoordigt een gemiddelde investering van 6000 euro met een rendement op investering investering die varieert tussen 5 en 8 jaar.

  Offerte aanvragen

  Luisteren naar onze klanten
  Samen duurzame
  energie creëren