Zonne-energie in Rixensart: kiezen voor een duurzame toekomst

Zonnepanelen installeren in Rixensart - EmaxSolar
Rixensart, een bloeiende gemeente in Wallonië gelegen in de Belgische provincie Waals-Brabant, zet de standaard voor milieubeheer. Met een bewuste aanpak om klimaatuitdagingen aan te pakken, heeft Rixensart zich aangesloten bij het Convenant van Burgemeesters voor Klimaat en Energie, waarmee het zich verbindt om de CO2-uitstoot tegen 2030 met 40% te verminderen. Dit sluit aan bij een gezamenlijke visie om de decarbonisatie te versnellen, de aanpassingscapaciteit aan de gevolgen van de klimaatverandering te verhogen en de burgers toegang te geven tot veilige, duurzame en betaalbare energie. EmaxSolar, een vooraanstaand speler in de installatie van zonnepanelen, neemt actief deel aan deze energietransitie en draagt bij tot tal van succesvolle projecten, wat resulteert in vele tevreden klanten in Rixensart.

Energie-efficiëntie maximaliseren met het omgekeerde metersysteem

De Waalse regering biedt een aanzienlijk voordeel voor de eigenaars van zonnepanelen in Rixensart: het omgekeerde metersysteem. Huishoudens die vóór 31 december 2023 fotovoltaïsche zonnepanelen installeren, zullen tot 31 december 2030 van dit systeem kunnen genieten. Dit mechanisme zorgt ervoor dat uw elektriciteitsmeter 'achteruit loopt' wanneer uw zonnepanelen meer energie produceren dan u verbruikt. Het overschot aan energie wordt dan terug in het net geïnjecteerd, waardoor uw elektriciteitsrekeningen aanzienlijk verminderen.

Zonnepanelen in Rixensart: Een lonende en bewuste investering

Het installeren van zonnepanelen is meer dan alleen een stap in de richting van groene energieproductie, het is een duurzame en winstgevende investering. Inwoners van Rixensart kunnen dus hun energiekosten verlagen en tegelijkertijd actief bijdragen aan de ecologische transitie van hun gemeente. Met EmaxSolar profiteert u van installaties van superieure kwaliteit en deskundig advies om uw productie van zonne-energie te optimaliseren. Wij zetten ons in om zonne-energie voor u een moeiteloze switch te maken, van installatie tot bediening en onderhoud van uw zonnepanelen.

EmaxSolar - De weg naar een groenere toekomst verlichten

Als frontrunner in zonne-oplossingen, is EmaxSolar toegewijd aan het empoweren van individuen en bedrijven in Rixensart met hoogwaardige, betrouwbare en efficiënte zonne-energiesystemen. Ons team van experts staat klaar om u bij elke stap te begeleiden, met gepersonaliseerde service die aangepast is aan uw specifieke energiebehoeften. Laten we samen van Rixensart een groenere, duurzamere gemeenschap maken. Met EmaxSolar werken we samen om van Rixensart een baken van duurzaam leven en klimaatweerbaarheid te maken. Kies EmaxSolar, kies voor een helderdere, duurzamere toekomst.

Bron:
https://energie.wallonie.be/fr/le-solaire-photovoltaique.html?IDC=6185

Offerte aanvragen

Luisteren naar onze klanten
Samen duurzame
energie creëren