Over EmaxSolar

Toonaangevend in deskundige installaties van zonnepanelen en batterijen

Toonaangevend in deskundige installaties van zonnepanelen en batterijen
EmaxSolar is een vooruitstrevend zonne-installatiebedrijf, powered by EMAX BV. Wij zijn er trots op uitzonderlijke zonne-oplossingen aan te bieden aan klanten in heel België. Ons team van ervaren installateurs is toegewijd aan het leveren van naadloze zonnesysteem integratie die niet alleen voldoet aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze zelfs overtreft.

Visie: Een leider zijn in het mogelijk maken van decarbonisatie.

Bij EmaxSolar streven we ernaar een leider te zijn op het gebied van decarbonisatie door de overgang naar een duurzame toekomst mogelijk te maken en te digitaliseren. We geloven in het inzetten van de kracht van hernieuwbare energie om de manier waarop we elektriciteit produceren en verbruiken te transformeren, waardoor we de weg vrijmaken voor een groenere, schonere toekomst.

Missie: Consumenten betrekken bij koolstofarme, schone en groene initiatieven.

Onze missie is het versterken van de betrokkenheid van consumenten bij koolstofarme, schone en groene initiatieven. Door toegankelijke, hoogwaardige zonne-oplossingen te bieden, stellen we individuen in staat om hun energieverbruik in eigen hand te nemen en bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Waarden: Respect voor diversiteit, het nastreven van klanttevredenheid en het hooghouden van een toegewijde werkethiek.

De kern van EmaxSolar zijn onze leidende waarden, die onze aanpak van elk project en elke interactie vormgeven:
1. Respect voor diversiteit: We omarmen de diverse perspectieven en ideeën van onze teamleden en klanten, het bevorderen van een cultuur van inclusiviteit en innovatie.

2. Het geluk van de klant: Het geluk van onze klanten is onze drijfveer. Wij streven ernaar de verwachtingen te overtreffen en uitzonderlijke resultaten te leveren, zodat iedereen een positieve ervaring heeft.

3. Toegewijde werkethiek: Ons sterke, toegewijde team is toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen van vakmanschap, ervoor zorgend dat elk project met precisie en zorgvuldigheid wordt voltooid.
Samen duurzame
energie creëren